rabarbergrød opskrift

Vi er ikke så heldige, at vi har vores eget rabarberbed endnu, som Signe har ude i koloen. Endnu. Jeg skal have mit eget rabarberbed, så jeg kan lave rabarbergrød og andre lækre retter. Jeg er p.t. ved at finde den bedste plads i haven til sådanne labaner, og så er jeg også ved at finde ud af, om jeg kan hapse et par planter eller fem af nogle, som alligevel skal tynde ud i bedet der hjemme, som man skal i et rabarberbed engang imellem. Og hvis det ikke er tilfældet, så må jeg snarest en tur på planteskolen efter et par vinrabarber-planter.

Så indtil nu må jeg købe mig til de lækre, sprøde stænger, når jeg skal bruge dem i køkkenet, som jeg ellers ikke er meget for, når man kan dyrke selv.

Den anden dag lavede jeg rabarbergrød, som minder umiskendeligt om den min mormor lavede til mig, da jeg var ganske lille. Det er let og hurtigt, og mine piger er (også) vilde med det.

Opskrift på rabarbergrød

Der er et hav af måder at lave den fine, røde grød på, og sidste gang brugte jeg opskriften her, som du virkelig bør afprøve, hvis du har hang til en sød/syrlig sommergrød. Jeg kunne simpelthen spise den igen og igen med en klat flødeskum og mynte på toppen.

rabarbergrød opskrift