Signe Kamper Kankelborg

signe kamper kankelborg

Signe Gross Havsager

signe gross

Signe K er 32 år og gift med Kasper. Sammen har de to små piger på 1 og 4 år. Signe og familien bor i en rød muremestervilla i en af Københavns yderste bydele, der p.t. renoveres.

Signe er cand.merc i kommunikation og har flere års erfaring med rådgivning og eksekvering af kommunikation og PR for en lang række virksomheder.

Hun har desuden et hjerte, der banker lidt hurtigere, når hun får lov at fordybe sig i kreative projekter, hvad enten det gælder sysler i haven, med strikkepindene i hånden, foran symaskinen eller bag spejlreflekskameraet.

Du kan også finde Signe K på familiebloggen plummum.dk, hvor hun dagligt deler ud af inspiration til familieliv og tips til renovering af villa.

Signe G. er 32 år og var indtil 2015 en byrotte, som på ingen måde kunne forestille sig livet med en have. Men det hele ændrede sig, da hun fik en kolonihave. Den oprindelige tanke var en græsplane, hvor børnene kunne lege, som krævede et minimum af vedligeholdelse. Men som tiden gik, begyndte interessen for haven at spire. Det resulterede i vindueskarme fyldt til bristepunktet med små spirer i foråret 2016, og nu kan hun slet ikke få nok.

Signe bor til daglig i København med Thomas og deres tre børn. Hun er tidligere sygeplejerske, men valgte i 2013 at sadle om. Hun læser nu Digital Design & Kommunikation på IT Universitetet og arbejder ved siden af i kommunikationsbranchen.

Signe er desuden kvinden bag familie- og livsstilsbloggen Copenhagen Kiddo.

Skribenter på The Garden Tale