kend dine blomster app

Er du i tvivl om, hvilke blomster du egentlig har i din have? Fortvivl ej. App’en MyGardenAnswers er din hjælp.

Signe G’s mor tippede os forleden dag om app’en  MyGardenAnswers, som via et billede kan identificere, hvilke blomster og planter, du har I haven. Eller de blomster du møder på din vej og gerne vil vide mere om.

Den app kommer som kaldet til mig. Jeg har – indrømmet – mange vækster i haven jeg endnu ikke kender navnet på. Det er en gammel anlagt have, og der er tonsvis af blomster og træer derude.

I går afprøvede jeg app’en, som kunne fortælle mig, at den gule blomst herunder er en Leopards Bane (latin: doronicum cordatum) samt give mig en masse informationer om blomsten, bedste vækstforhold, blomstringstid etc.

Det er smart, og jeg er allerede i gang med en større blomsteridentifikation i min have.

blomster app