Velkommen til The Garden Tale – Danmarks nye onlineunivers for dig, der elsker haver, planter og blomster og for dig, der elsker at dyrke selv.

The Garden Tale drives af af de to gardenistaer Signe og Signe, hvis hjerter for alvor begyndte at banke for det grønne, da de hver især blev haveejere i 2015.

Den ene Signe købte en lille lækker oase af en kolonihave med familien på Vestegnen, hvor de straks gik i gang med at renovere både ude og inde. Den anden Signe købte en rød muremestervilla fra 30’erne i København med en 760 kvm have til. Også her gik renoveringen straks i gang. Det blev startskuddet til en haveentusiasme, der tog begge kvinder med storm. Læringskurven er stejl, og learning by doing er vejen frem.

På The Garden Tale vil du finde alt fra gode tips og tricks til at holde og udvikle en have, opskrifter på mad og drikke lavet af sæsonens afgrøder, ekspertråd fra folk med grønne fingre, du vil møde smukke haver fra det danske land, få inspiration til spændende diy-projekter og vigtigst af alt – du vil kunne følge gardenistaernes rejse som endnu grønne havenovicer, når de arbejder sig gennem villa- og kolonihave med iver og jord under neglene.

Signe og Signe er også at finde på hver deres familieblog Copenhagen Kiddo og Plum Mum.

Har du gode idéer til artikler, nye temaer eller samarbejde, så kontakt de to gardenistaer direkte herunder: